Menu

Пътуването ни до Шотландия се състоя преди почти цели три месеца, но тъй като именно там разбрахме, че съм бременна, във вихъра от емоции и влошаване на състоянието ми след това, тези снимки останаха непубликувани. Но изкарването ни там беше толкова страхотно, че не мога да ги оставя в архивите и много искам да ги видите!

empirina-outfit

Ботаническите градини са ми любими още от дете, защото там се чувствам откъсната от заобикалящия ме свят. А аз обожавам да се чувствам така. Може би единствено планината успява напълно да ме пренесе някъде отвъд всичко човешко, но в градски условия именно градините ме доближават най-много до това любимо усещане.

empirina-outfit

Мисля, че където и да отидем, винаги ще проверявам дали има ботанически градини в града и винаги ще искам да ги посетим. Сред множеството растения във всеки сезон можеш да видиш красиво цъфнали цветя и непознати дървета, а на повечето места има риби или пеперуди, които също никога не си виждал преди! И как да не искаш да отидеш пак…

botanical-garden

Разходките на такива места могат да бъдат забавни, романтични, мечтателски…

Можеш да отидеш с приятели, с половинката и дори сам никога няма да ти бъде скучно! Ако се интересуваш от света на растенията винаги има какво да научиш – ботаническите градини са като музей на растителността! Ако пък просто обичаш красивите и екзотични пространства, отново точно там ти е мястото!

glasgow
glasgow

И някъде там, сред всичките цветя, сукуленти, палми и мъхове, винаги можеш да откриеш себе си.

spring
empirina-outfit
glasgow
quote
За автора

Пирина е web/UX дизайнер, създател на съдържание и генератор на идеи. Работи върху личен проект с кауза - #НитоДенБезКнижки: общност за насърчаване на детското четене в България. Любимото ѝ хоби е да споделя и вдъхновява в личния си блог и социалните си канали.